fbpx
„Moda este trecatoare, doar stilul ramane – Coco Chanel“

Conferinte in tendinte la Complex Hoterier Eden din Predeal

de

Infiintat in anul 2002, Complexul Hotelier Eden din Predeal a pornit la drum cu un hotel de trei stele, iar in prezent detine si 2 vile aflate in aceeasi incinta, unite de o terasa restaurant acoperita. In curand, vor deschide si o terasa in aer liber, pentru ca vizitatorii complexului sa se poata bucura de aerul curat al statiunii Predeal.

Conferinte la Predeal

Pentru cei care doresc sa organizeze conferinte, seminare sau traininguri intr-un cadru relaxant si placut, o locatie aflata la munte este alegerea ideala. Si ce loc ar fi mai potrivit decat o statiune de pe Valea Prahovei, cum ar fi Predealul, situat in inima tarii. Statiunea Predeal reprezinta locatia perfecta pentru evenimente profesionale in cadrul unui peisaj de vis relaxant. Imbina utilul cu placutul si organizeaza conferinte in tendinte, intr-un cadru impresionant, departe de stresul cotidian din zonele urbane.

Conferinte la Complex Hotelier Eden

Daca in anul 2002 Complexul Hotelier Eden a pornit de la o sala de conferinte cu 12 locuri, in prezent detine 5 sali de conferinta, ce pot gazdui intalniri restranse sau mari: Sala Himmel are o capacitate de 12 persoane, Sala Heaven are o capacitate de 35 de locuri, Sala Paraiso are o capacitate de 50 de locuri, Sala Paradis are o capacitate de 100 de locuri si Sala Eden are o capacitate de 200 de locuri.

Toate cele 5 sali au lumina naturala fara stalpi si sunt dotate cu cele mai moderne elemente, pentru ca toti partenerii sa se poata bucura de servicii de cea mai inalta calitate. Cei de la Eden isi ajuta clientii sa organizeze conferinte in tendinte, cu ajutorul tehnologiilor de ultima generatie: videoproiector, ecran de proiectie, flipchart, sistem propriu de sonorizare si mobilier modular.

In cei 10 ani de experienta in organizarea unor asemenea evenimente, Complex Hotelier Eden a organizat si organizeaza conferinte pentru parteneri precum: Lafarge, Banca Transilvania, ING Bank, Carpat Cement Holding, Sanitas si altii. Complexul dispune si de un teren de sport multifunctional ultramodern unde pot avea loc activitati de teambuilding ca si fotbal, tenis de picior, baschet, handball.

Mese festive la Complex Hotelier Eden

Dupa desfasurarea intr-un cadru oficial a unui training sau un seminar solicitant, participantii au nevoie de un spatiu unde sa se poata relaxa, iar Complexul Hotelier Eden ofera exact acest lucru clientilor sai. In restaurantului spatios al hotelului se pot organiza mese festive sau se poate opta pentru dejunurile campenesti organizate in aer liber.

In orele serii toti participantii se pot bucura de o cina festiva cu un minunat foc de tabara, pentru accentuarea atmosferei de vis, departe de aglomerarea si stresul urban. In restaurantul şi barul complexului, puteţi savura in condiţii incantatoare o gama foarte variata de preparate si bauturi, de la bautura preferata pana la cele mai apetisante preparate culinare romanesti sau cele mai gustoase preparate vanatoresti.
Ca sa te poti relaxa ca la carte, in timpul liber poti opta pentru plimbari cu ATV-ul, bungee jumping, parapanta, rafting, escalada, tiroliana, coborare in rapel si multe alte activitati antrenate si relaxante. Amplasarea Complexului Hotelier Eden la una din cele mai mari altitudini montane din Romania, aerul curat, frumusetea naturii inconjuratoare, preparatele culinare extrem de rafinate si apetisante, precum si profesionalismul personalului va vor transforma sederea la Predeal intr-un sejur foarte reusit.

Despre Complex Hotelier Eden

Complex Hotelier Eden tinde mereu spre a stabili un nou standard de tratare a clientilor cu respect si profesionalism. Aici este mediul ideal pentru organizarea de traininguri, seminarii si conferinte, datorita standardelor inalte pe care complexul reuseste sa le ofere de fiecare data. Pentru mai multe detalii si informatii intrati pe www.edenhotel.ro.

Comunicat de presa distribuit de: Marketing Web-Connect PR
Sursa foto: Marketing Web-Connect PR

Categorii:
Romania

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title