fbpx
„Moda este trecatoare, doar stilul ramane – Coco Chanel“

Swarovski Lookbook – Spring-Summer 2013

de

Pentru mine perioada imediata de dupa sarbatori, adica luna ianuarie, este primul semn al venirii primaverii, chiar daca suna paradoxal, cand de fapt iarna e in toiul ei. Dar am sa va explic de ce. Dupa solstitiul de iarna din 21 decembrie si sarbatorile de iarna care urmeaza la scurt timp, vine noul an si zilele incep sa creasca iar noptile sunt in descrestere. Acum, cand plec de la birou la 4.30, nu mai este aproape intuneric asa cum este pe parcursul lunilor noiembrie si decembrie, cand zilele sunt scurte iar noptile sunt lungi. Plec spre casa cand inca e lumina afara, si asta deja ma face sa ma simt mai bine, si ma ajuta sa nu ma las coplesita de nostalgiile legate de iarna si de frig. Suntem in a doua jumatate a lunii ianuarie, si jumatate de iarna este in urma deja (cel putin calendaristic, daca nu si meteorologic), iar primavara este tot mai aproape, cu fiecare zi ce trece.

Revistele de moda anunta si ele venirea primaverii inca de pe acum, cand suntem in toiul iernii. Colectiile de primavara-vara incep sa fie prezentate in editiile de februarie ale revistelor de moda, care la randul lor apar in cutiile postale ale abonatilor, precum si pe rafturile chioscurilor de ziare chiar acum in timp ce vorbim, adica in decursul lunii ianuarie. Acum intelegeti la ce ma refer cand spun ca simt ca vine primavara, desi suntem in mijlocul iernii?

Asa ca astazi vreau sa va aduc un strop de primavara, si incerc sa va fac ziua mai calda. Va aratam luna trecuta noua colectie Swarovski pentru sezonul de primavara-vara 2013, in detaliu; iar astazi as vrea sa va prezint un lookbook realizat de Swarovski dedicat noii colectii inspirate de vacantele tropicale.

Va doresc o primavara superba!

Pandativ Translucent, inel Moonshine

Colier Tangara

Pandativ Tilly, bratara Torpedo

Bratara si cercei Triumphal

Colier Texture

Bratara si inel Trema

Colier Tropical

Photo credit: Swarovski

Categorii:
High Fashion

Comentarii

  • Imi plac bijuteriile Swarovski. Am o pereche de cercei de la ei, primita cadou de Craciun de la sotul meu. Intentionez sa-mi intregesc colectia cu 1-2 seturi. Le-am ochit deja, banii lipsesc.

    Mihaela D. I. 25 ianuarie 2013 9:33 Răspunde
    • Buna Mihaela, mersi pentru vizita si comentariu, te mai astept cu drag. 🙂
      Imi imaginez ca cerceii sunt foarte draguti, sa-i porti cu placere. 🙂
      Iti doresc un weekend minunat!

      Victoria West 26 ianuarie 2013 15:44 Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title