fbpx
„Moda este trecatoare, doar stilul ramane – Coco Chanel“

Show de aviatie in Trenton, Ontario

de

Trenton este un oras situat la vreo ora de condus in Est de la Whitby, suburbia toronteza unde locuiesc eu, si este cunoscut in provincia Ontario in mai multe feluri. In primul rand, este cunoscut datorita universitatii care exista acolo, Trenton University. Tot la Trenton este un muzeu al aviatiei, si nu in ultimul rand un aeroport si o baza militara de aviatie.

Despre Universitatea din Trenton nu stiu mare lucru, dar candva am vizitat muzeul de aviatie din Trenton, si anume in 2007 – atunci a fost prima oara cand am vizitat acest oras. Iar de curand m-am intors la Trenton din nou, pentru a vizita cel de-al treilea obiectiv pentru care este cunoscut orasul, si anume aeroportul si baza militara aviatica, unde a avut loc un show de aviatie acum doua weekenduri pe care am mers sa-l vad cu familia mea.

Armata canadiana si-a deschis portile in acel weekend pentru a invita publicul sa vada avioanele din dotare – avioane militare si de lupta in functiune, care zboara si sunt active, si nu doar avioane retrase si pensionate. A fost o experienta interesanta. 🙂 In Romania am avut ocazia sa vizitez trei show-uri de aviatie, doua in Bacau si unul la aeroportul Kogalniceanu din Constanta, intre 2001 si 2005.

Va arat mai jos cateva poze de la show-ul de aviatie din Trenton.

Photo credit: Victoria West

Categorii:
Canada · Evenimente

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title