fbpx
„Moda este trecatoare, doar stilul ramane – Coco Chanel“

Martisor fericit!

de

Nu stiu cum sunt altii, dar in fiecare an cand vine ultima zi de iarna si prima zi de primavara, eu simt ca intineresc; chiar daca, in cei mai multi ani, primavara de pe 1 Martie este doar un fenomen calendaristic, nu si meteorologic. Ieri, in ultima zi de iarna, la Toronto ningea – una din putinele ninsori din aceasta iarna, in aceasta parte a lumii. Dar astazi e martie, e primavara, si numai gandul ca lasam lunile de iarna in urma deja ma face sa ma simt mai bine, chiar daca zilele calde de primavara vor mai intarzia.

Va doresc tuturor o primavara superba, luminoasa, insorita, calduroasa, fabuloasa. Fie ca Martisorul din acest an sa va aduca iubire, fericirie si impliniri in case, inimi si suflete. Si fie ca Baba voastra pe care ati ales-o in acest an sa fie cea mai frumoasa zi din acest inceput de primavara.

Martisor fericit si la multi ani!

*

Categorii:
Sarbatori

Comentarii

 • Martisor fericit! Multumesc pentru delicatetea urarilor, sper ca primavara sa vina curand si la Toronto.

  Abigail 1 martie 2012 5:29 Răspunde
 • O primavara cit mai frumoasa alaturi de cei dragi,Victoria!

  Chiar daca avem zapezi mari,si noi incercam sa purtam in suflet caldura razelor de soare care anticipeaza iesirea din iarna.

  Lili 1 martie 2012 5:45 Răspunde
 • Martisor fericit si cat mai multe primaveri, Victoria!

  Flavia 1 martie 2012 10:32 Răspunde
 • eu am crezut ca acolo ninge mai mult ca aici deoarece canada e cunoscuta ptr iernile grele.un martisor si tie,un zambet poate,o primavara frumoasa,calda si linistita.in cluj avem inca zapada dar e soare si caldut azi.in germania nu se pomenea ceva de 1 martie iar aici….e o nebunie,am primit martisoare si flori de la prieteni si cunoscuti,de la fiul si sotul meu.urmeaza 8 martie cand mamele sunt omagiate si se simt special aici.numai bine,lumi

  lumi 1 martie 2012 11:51 Răspunde
 • Abigail, Lili, Flavia, Lumi, va multumesc si voua pentru urari!

  In Canada intr-adevar iernile sunt mai grele ca in alte parti ale lumii, de obicei. Dar anul acesta, spre deosebire de alti ani, am avut la Toronto o iarna incredibil de blanda — un adevarat miracol. Zapezi mari nu au fost, iar vremea a fost suportabila aproape toata iarna. Nici macar canadienilor get-beget nu le venea sa creada ce iarna blanda avem anul acesta. 🙂 I-am auzit pe mai multi spunand: „Batem in lemn, nu ne plangem, avem o iarna foarte blanda anul asta”.

  Victoria West 1 martie 2012 15:55 Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title