fbpx
„Moda este trecatoare, doar stilul ramane – Coco Chanel“

La pescuit

de

In fiecare an in septembrie John si cativa prieteni de-ai lui petrec cateva zile pe malul unui rau la pescuit. Perioada dintre anotimpul cald si rece, si anume septembrie, este cea mai buna pentru a pescui anumite specii de pesti mari, in speta somoni. Nici anul acesta nu a fost o exceptie, si John a iesit din nou la pescuit, in speranta sa prinda un peste mare, la propriu. Si pentru ca era o duminica frumoasa si calda, am mers la pescuit un intreg group, adica familia mea si cea a cumatrului. John si cumatrul aveau de gand sa pescuiasca proper, iar restul grupului, adica mamicile si copiii, ne-am instalat pe o patura pe malul apei si am incins o partida de carti Uno.

Ati jucat vreodata Uno? Alex are sapte ani acum, si e destul de mare sa inteleaga un joc de carti precum Uno, un joc potrivit atat pentru copii cat si pentru adulti, pentru intreaga familie. Mai nou Uno este una din placerile lui Alex, si daca s-ar putea, ar juca Uno toata ziua. De cele mai multe ori joc doar eu cu el, dar in doi jocul Uno nu este atat de grozav, cel mai bine este sa joci in trei sau mai multi (cu cat mai multi jucatori, cu atat mai bine), asa ca uneori il coclim si pe John sa joace Uno cu noi. Desi Alex intelege regulile jocului si poate sa urmeze sirul cartilor, ceea ce mai are de invatat este cum sa fie competitiv in acest joc. Se supara cand pierde, doamne fereste sa nu castige un joc Uno, asa ca eu sunt cea care raman cu cartile in mana de fiecare data cand jucam, si il las sa castige. Cand va creste mai mare, vom putea juca mai competitiv si nu va mai trebui sa pretind ca sunt atat de ghinionista la carti.

Nici un peste nu s-a lasat prins in acea duminica, din pacate, si baietii au ramas cu unditele goale, desi un somon si-a aratat coada prin apa. Nu ne-am ales cu ciorba de peste, dar ne-am ales cu o duminica frumoasa petrecuta in afara orasului, pe malul unei ape, care ne-a energizat pentru o noua saptamana de munca. Acum, cat mai e cald si frumos in aceasta toamna, ca dupa aia vine iarna si hibernam pana in aprilie.

Photo credit: Victoria West

Tag-uri:
· ·
Categorii:
Diverse

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title