fbpx
„Moda este trecatoare, doar stilul ramane – Coco Chanel“

Petrecere Swarovski in Toronto cu ocazia festivalului TIFF

de

Zilele acestea are loc cea de-a 37-a editie a festivalului international de film din Toronto TIFF (Toronto International Film Festival). Festivalul a inceput joi pe 6 septembrie si se incheie astazi, duminica, 16 septembrie. In fiecare an zeci de vedete de la Hollywood vin la Toronto pentru TIFF, iar anul acesta ii avem ca musafiri pe Ben Affleck, Javier Bardem, Halle Berry, Emily Blunt, Jackie Chan, Bradley Cooper, Penelope Cruz, Johnny Depp, Colin Firth, James Franco, Selena Gomez, John Goodman, Joseph Gordon-Lewitt, Ryan Gosling, Keira Knightley, John Krasinski, Jude Law, Eva Mendes, Julianne Moore, Will Smith, Christopher Walken, Bruce Willis, si multi altii.

In fiecare an in timpul zilelor TIFF la Toronto au loc foarte multe evenimente mondene organizate de catre branduri de moda sau companii de relatii publice cu ocazia festivalului. In acest sezon TIFF am fost invitata la mai multe evenimente mondene dedicate festivalului, iar unul din acestea a avut loc luni dupa-amiaza, pe 10 septembrie. Evenimentul a fost organizat de catre Swarovski la unul din cele mai elegante buticuri Swarovski din centrul Toronto-ului, de pe Strada Bloor West nr. 2. Petrecerea cocktail marca Swarovski de luni dupa-amiaza a fost dedicata unuia dintre filmele artistice prezentate la acest festival TIFF, A Late Quartet, cu actorul Christopher Walken in unul din rolurile principale. Petrecerea cocktail Swarovski pentru filmul A Late Quartet a avut loc in acea zi de luni intre 4pm si 5.30pm, iar filmul a rulat in cadrul festivalului in aceeasi seara la cinematograful Elgin din Toronto, incepand cu 6pm, astfel incat invitatii de la petrecere au mers apoi la festival sa vizioneze filmul. Pelicula A Late Quartet a fost redifuzata in cadrul festivalului si miercuri seara (12 septembrie), la cinematograful Scotiabank din Toronto.

Revenind la evenimentul Swarovski de luni dupa-amiza, am ajuns la petrecere imediat ce mi-am incheiat ziua la serviciu, la 4.45pm. Invitatii deja se adunasera la fata locului, iar magazinul era plin ochi. Toata lumea era foarte eleganta si bine-dispusa, savurand atmosfera de festival. Covorul rosu era asternut la intrare, iar trecatorii se adunasera in fata magazinului in speranta sa vada cate o vedeta prezenta la eveniment. Invitatii nu doar s-au distrat la petrecere, dar au avut ocazia sa admire, sa probeze si sa cumpere bijuterii si accesorii Swarovski disponibile in magazin. Angajate Swarovski purtau la gat coliere din cea mai recenta colectie (cea de toamna-iarna 2012-2013, cu numele “Kingdom of Jewels”) pentru a fi promovate printre invitati.

La 5.15pm Christopher Walken, vedeta din filmul A Late Quartet, si-a facut aparitia la petrecere. Mai intai a zabobit la intrare ca jurnalistii prezenti la eveniment sa-i faca poze, apoi a intrat in incinta si s-a alaturat petrecerii. Colegii sai de platou, actorii Imogen Poots si Mark Ivanir, au fost si ei prezenti la eveniment.

La sfarsitul fiecarui eveniment monden pe care il organizeaza, Swarovski ofera cate un cadou invitatilor, care de obicei consta intr-un accesoriu sau bijuterie Swarovski. La petrecerea cocktail de luni dupa-miaza invitatii au primit din partea Swarovski acest pandativ, care se numeste Loveheart.

Pandativ Loveheart (Swarovski.com)

Va arat mai jos cateva poze de la acest fabulos eveniment.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Actorul Christopher Walken

Actorul Christopher Walken

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Photo credit: Victoria West (cu exceptia pozei Swarovski.com)

Categorii:
Evenimente · High Fashion

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title