fbpx
„Moda este trecatoare, doar stilul ramane – Coco Chanel“

Biserica anglicana St. John din Whitby

de

In ultima luna am vizitat mai multe obiective turistice din Whitby, printre care Faleza Lacului Ontario, Castelul Trafalgar, Muzeul Istoric (da, am reusit sa-l vizitez pana la urma), galeria de arta Station Gallery; iar un alt obiectiv local pe care l-am descoperit de curand este biserica anglicana St. John din Whitby.

Biserica St. John este unul din obiectivele reprezentative ale Whitby-ului, fiind cea mai veche biserica din oras, construita in 1846, si de curand a sarbatorit aniversarea de 165 de ani. Duminica dupa-amiaza am mers cu Alex sa o vizitez. In orele dupa-amiezii biserica era deja inchisa, asa ca am putut sa o admir doar din exterior. Exista si un cimitir in curtea bisericii, si am vazut ca unele morminte sunt mai vechi de 100 de ani. In spatele bisericii se afla si o capela.

Cateva poze:

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Photo credit: Victoria West

Categorii:
Canada

Comentarii

  • Victoria, esti o castigatoare! Curajul de a pleca departe ti-a fost rasplatit cu un loc binecuvantat de Dumnezeu! Minunata biserica! Frumoase locuri!
    Nu stiu de ce, dar am sentimentul ca ne cunoastem. Am vazut ca o stii pe Magda Sova; noi santem din acelasi sat, am locuit pe aceeasi strada si avem aceeasi profesie.
    Te simt implinita si asta ma bucura mult!

    camellia 21 mai 2012 19:35 Răspunde
  • Buna Camelia, da o stiu pe Magda, am vazut si eu ca va cunoasteti de pe blogul ei.
    Multumesc pentru cuvintele frumoase.
    Iti doresc o saptamana minunata!

    Victoria West 22 mai 2012 15:58 Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title